kexus Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Kilka miesiecy temu dostalem bana na uni2 postac Illililililili , sprawa znana nie ma co drazyc tematu . po zlonczeniu serwerow moja droga postac z uni 1 dostala bana . mozecie ja odbanowac? jest to postac nie zwiazana z sprawa . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kexus Posted July 8, 2021 Author Share Posted July 8, 2021 Mahuakakxus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iustitia Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 Cześć @kexus, Ban działa na całe konto, więc to nie jest tak, że po złączeniu serwerów Twoja postać otrzymała bana. W tym przypadku niestety ale nie jesteśmy w stanie pomóc. Pozdrawiam, Iustitia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kexus Posted July 10, 2021 Author Share Posted July 10, 2021 Dlaczego teraz dzala na konta a przez 3 miesiace moglem grac na tej postaci i to robilem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kexus Posted July 10, 2021 Author Share Posted July 10, 2021 poprostu zmienilem server gry i nie bylo z tym zadnych problemow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xukio Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 Twoja postać na Universum I powstała zanim zacząłeś grać na Universum II. Wiemy dokładnie za co dostałeś bana i nie otrzymałeś go na konto, a na serwer przez błąd z login systemem, który aktualnie poprawiamy. W takim wypadku nie ma możliwości otrzymania unbana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kexus Posted July 11, 2021 Author Share Posted July 11, 2021 Brak slów do tego w jaki sposob prowadzicie ten server . Nie potraficie normanie zbanowac konta , a teraz gdy jest problem, wymyslacie blendy z login systemem . Gdy wiadome jest ze przeniesliscie uni 1 do swiata uni 2 i tylko dlatego mam bana A teraz nawet nie potraficie odbanowac tej postaci ktora nie ma zwiazku z sprawa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xukio Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Ze sprawą jest związane całe konto, którego właścicielem jest jedna osoba, która za swoje zachowanie została wykluczona z gry i to nie ulegnie zmianie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kexus Posted November 19, 2022 Author Share Posted November 19, 2022 (edited) Witam . Jest szansa na odbanowanie mojego konta ? Wprowadziliście tyle zmian w pvp że powód mojego bana przestał istnieć. Edited November 19, 2022 by kexus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Hawk Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 9 hours ago, kexus said: Witam . Jest szansa na odbanowanie mojego konta ? Wprowadziliście tyle zmian w pvp że powód mojego bana przestał istnieć. Witam, @kexus Przekażę Twoje pytanie bezpośrednio do jednego z naszych administratorów na Discordzie. Może to przyspieszy proces odpowiedzi! Życzę ci powodzenia. Pozdrawiam, John. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xukio Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 23 hours ago, kexus said: Witam . Jest szansa na odbanowanie mojego konta ? Wprowadziliście tyle zmian w pvp że powód mojego bana przestał istnieć. Witaj! Nie będziemy odblokowywać kont tylko dlatego, że zmienia się zawartość gry. Ban został nałożony słusznie i nic w tej sprawie się nie zmieni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts