czajnik Posted June 16 Share Posted June 16 Witam Mój problem polega na tym iż odpalając klienta gry loguje się, wyskakuje mi okienko z wyborem postaci. Po wybraniu pokazuje mi sie ERROR 10060 . Dodam iż wcześniej gra odpaliła się bez problemu . Jeśli ktoś zna rozwiązanie będe wdzięczny za pomoc :D z góry dziękuje za pomoc :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xukio Posted June 16 Share Posted June 16 3 hours ago, czajnik said: Witam Mój problem polega na tym iż odpalając klienta gry loguje się, wyskakuje mi okienko z wyborem postaci. Po wybraniu pokazuje mi sie ERROR 10060 . Dodam iż wcześniej gra odpaliła się bez problemu . Jeśli ktoś zna rozwiązanie będe wdzięczny za pomoc z góry dziękuje za pomoc Cześć, Sprawdź proszę prywatną wiadomość. Zachęcam również do korzystania z naszego oficjalnego kanału discord, gdzie znacznie szybciej otrzymasz odpowiedzi na pytania dotyczące gry. https://discord.com/invite/mnyxBm9 Pozdrawiam, Xukio, Administrator ROTS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts